Headlines
Yayın Tarihi:Salı, Aralık 20, 2011
admin

Taşova Valisi Gökpınar köyünde


Vali A. Celil ÖZ, Taşova Kaymakamı H. İbrahim ŞİVGAN ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa BOLAT ile birlikte Taşova köylerinde incelemelerde bulundu.

Alpaslan Beldesinden başlayan incelemelerde Valimiz beldedeki müze ile ilgili bilgi aldıktan sonra  Nurettin Alpaslan tepesini ziyaret etti. Daha sonra Karsavul  köyünden geçerek Gökpınar köyüne gelerek, burada  faaliyet gösteren kömür madeninde incelemelerde bulundu. 
Vatandaşların sorunlarını dinleyen  Valimiz maden firması yetkililerinden de köylülerin şikayetlerine konu olan çalışmalar hakkında bilgi istedi. Maden Ocağındaki  incelemelerden sonra  bir vatandaşın evine konuk olan Valimiz vatandaşlarla bir süre sohbet etti. 

Daha sonra Sofualan köyünü ziyaret eden Valimiz A. Celil ÖZ ilginç yapım tekniği ile dikkat çeken köy camisini ve tarihi çeşmeyi inceledi.  Karlık köyü üzerinden Kavaloluğu köyüne hareket ederek okul binası önünde toplanan vatandaşlarımızla buluşan Valimiz tadilattan geçirilen Kavaloluğu  İlköğretim Okulunda  incelemelerde bulundu.



admin Salı, Aralık 20, 2011. Etiketler , . Bu habere yapılacak yorumlardan haberdar olmak için RSS 2.0.beslemesini kullanabilirsiniz. Yorum yapabilirsiniz..

0 yorum for "Taşova Valisi Gökpınar köyünde"

Yorum Yap