Headlines
Yayın Tarihi:Salı, Aralık 20, 2011
admin

Turgut Doğan'dan G.Saray açıklaması

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Ankaragücü'nün genç golcüsü Turgut Doğan Şahin, transferi hakkında açıklamalarda bulundu  

G.Saray'ın kadrosuna katmak istediği A.Gücü'nün genç golcüsü Turgut Doğan Şahin, transfer söylentilerini doğruladı.

Radyospor'da soruları cevaplayan Turgut Şahin, "Benimle şuana kadar bir görüşme söz konusu olmadı fakat menajerim böyle bir teklifin olduğunu söyledi. Ayrıca G.Saraylı yöneticiler kulübümle de görüşmüş olabilirler; ama menajerim önümüzde zorlu bir maç olduğundan gelişmeleri bana anlatmaktan kaçınıyor" dedi.

Her genç futbolcu gibi kendisinin de üç büyük takımlardan birine transfer olma arzusunun olduğunu vurgulayan genç golcü, "G.Saray gibi büyük bir kulübün benimle ilgilenmesi, transfer teklifinde bulunması sevinç ve mutluk verici. İnşallah A.Gücü'nün de menfaatleri doğrultusunda, kulübüme para kazandırıp gitmek isterim" ifadelerini kullandı.

FATİH HOCA'NIN BENİMLE İLGİLENMESİ MUTLUK VERİCİ
Genç golcü, G.Saraylı yöneticilerin Fatih Hoca'ya 'üzerine çalışılırsa çok iyi bir golcü olur' şeklinde rapor sunduğu Fatih Terim'in de transfere olumlu baktığı yönünde çıkan haberlerin sorulması üzerine, "Tabiki bu tarz haberler beni heyecanladırıyor ve daha da teşvik ediyor. Benim adıma güzel şeyler bunlar. Fatih Hoca'nın genç futbolculara ne kadar önem verdiğini herkes biliyor. Terim'in beni istemesi de ayrıca mutluk verici. Son maçın ardından herşey ortaya çıkacaktır" şeklide cevap verdi.

3 BÜYÜK TAKIMDA DA OYNARIM; FAKAT GALATASARAYLIYIM

Konuşmasından çocukluğundan beri Galatasaray'ı tuttuğunu ifade eden Turgut Şahin, Profesyonellik gereği şartlar üç büyük kulübün hangisinde uygun olursa, o kulübün formasını giyebileceğini söyledi.

kaynak: webaslan.com 

admin Salı, Aralık 20, 2011. Etiketler , , . Bu habere yapılacak yorumlardan haberdar olmak için RSS 2.0.beslemesini kullanabilirsiniz. Yorum yapabilirsiniz..

0 yorum for "Turgut Doğan'dan G.Saray açıklaması"

Yorum Yap