Headlines
Yayın Tarihi:Pazartesi, Kasım 21, 2011
admin

DÜSİAD üyeleri Kuzey Irak'ta mahsur kaldı

Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği(DÜSİAD) Genç Komitesi Kuzey Irak'a düzenlediği iş gezisini tamamladı. Gezi sonrası yurda dönmek isteyen genç işadamları ulaşım sorunu yaşadı.

Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği Gençlik Komitesi Ömer Gaydanoğlu başkanlığında 15 kişilik genç işadamı kafilesi Kuzey Irak'a gezi düzenledi. Kuzey Irak'ta işadamları dernekleriyle görüşmeler yapan Genç DÜSİAD Komitesi, iş görüşmelerinin ardından Türkiye'ye dönmek üzere otelden ayrıldığında sürprizle karşılaştı. 
 
Uçakların havaalanından kalkmaması üzerine otobüslere yönelen işadamları burada da otobüslerin tamamının dolu olması üzerine mahsur kaldı. Otobüs firmalarından biriyle daha sonra anlaşmaya varan işadamları otobüsün gelmesinin ardından Türkiye'ye kara yolu ile hareket ederek, önce Diyarbakır ardından da uçakla Ankara'ya geçerek Düzce'ye dönüş yapacak.

admin Pazartesi, Kasım 21, 2011. Etiketler , . Bu habere yapılacak yorumlardan haberdar olmak için RSS 2.0.beslemesini kullanabilirsiniz. Yorum yapabilirsiniz..

0 yorum for "DÜSİAD üyeleri Kuzey Irak'ta mahsur kaldı"

Yorum Yap