Headlines
Yayın Tarihi:Perşembe, Kasım 24, 2011
admin

Galatasaray Ozan İpek'e Göz Dikti

Galatasaray, devre arasında Bursaspor'un gözde oyuncusu Ozan İpek'i renklerine bağlamak için Bursaspor'un kapısını çalacağı öğrenildi.

Sezon başında, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in sol kanat için tercihini yerli isimlerden yana kullanmak istemesi üzerine devre arasında transferi gündeme gelen isim yine Bursaspor'un başarılı oyuncusu Ozan İpek oldu. 

Galatasaray yönetimi, devre arasında Ozan İpek için yeşil beyazlı kulübün kapısını çalmaya hazırlanırken, sarı kırmızılı taraftarlar da Ozan'ın mutlaka transfer edilmesi görüşünde. Sanal ortamdaki forumlarda yapılan yorumlarda, "Ozan İpek'i transfer etmek kolay değil. Ozan şu anda en iyi yerli oyunculardan biri. Galatasaray'a çok büyük katkı sağlar. Eğer gelirse takıma yeni bir hava katacağı kesin" ifadeleri kullanıldı. 

Bursaspor Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı ise, Ozan'ın transferi için Galatasaray'dan şu ana kadar herhangi bir adım atılmadığını söyledi. - Bursa

admin Perşembe, Kasım 24, 2011. Etiketler , , , , . Bu habere yapılacak yorumlardan haberdar olmak için RSS 2.0.beslemesini kullanabilirsiniz. Yorum yapabilirsiniz..

0 yorum for "Galatasaray Ozan İpek'e Göz Dikti"

Yorum Yap