Headlines
Yayın Tarihi:Çarşamba, Kasım 23, 2011
admin

Korkmaz: Biz Daha Teslim Olmadık

Ankaragücü maçından sonra umudunu kendi sahalarında oynayacakları Bursaspor maçına bağlayan Kardemir Karabükspor idmanlardaki azmi sahaya yansıtmak istediklerini belirten Teknik direktör Bülent Korkmaz, "Ligi sonuna kadar kovalayacağız." dedi.
Ankaragücü maçından sonra umudunu kendi sahalarında oynayacakları Bursaspor maçına bağlayan Kardemir Karabükspor idmanlardaki azmi sahaya yansıtmak istediklerini belirten Teknik direktör Bülent Korkmaz, "Ligi sonuna kadar kovalayacağız." dedi. 

Ankaragücü maçını kazanacak güçte olduklarını ama yapılan şahsi hatalar yüzünden kaybettiklerini belirten teknik direktör Bülent Korkmaz, "Kazanabileceğimiz bir maçtı. Bizim için iyi olmadı. Önümüzde bir Bursaspor maçı var. Tüm maçlar zor maç. Çalışmalar iyi gidiyor. Bu çalışmaları sahaya yansıtıp inşallah kazanacağız." dedi. 

TARAFTARLARDAN DESTEK BEKLİYORUZ 

Taraflarının yanlarında olmalarını isteyen Korkmaz, "Her maç bizim için önemli. Sonuna kadar desteklesinler. Lig uzun bir süreç. Biz daha teslim olmadık. Olmayacağız. Ligin sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Taraftarlar bizi desteklesinler. Bazı şeylerin değişmesi kolay olmuyor.Kazanacaksak hep beraber kazanacağız. Takımda ameliyat olan Şenol, sakat olan Birol, İsmail kadroda yer alamayacaklar ama onların yerini alacak arkadaşlarımız da onlar kadar başarılı olacaklardır." dedi.

admin Çarşamba, Kasım 23, 2011. Etiketler , , , . Bu habere yapılacak yorumlardan haberdar olmak için RSS 2.0.beslemesini kullanabilirsiniz. Yorum yapabilirsiniz..

0 yorum for "Korkmaz: Biz Daha Teslim Olmadık"

Yorum Yap