Headlines
Yayın Tarihi:Salı, Kasım 29, 2011
admin

Son dakika: Ciner, Çiller ve eski MİT'çi Gündeş ifade verecek

Faili meçhul cinayetlere ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Turgay Ciner, eski MİT'ci Nuri Gündeş ve eski Başbakanlardan Tansu Çiller ile eşi Özer Çiller'in ifade vereceği ileri sürüldü.

Faili meçhul cinayetlere ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Turgay Ciner, eski MİT'ci Nuri Gündeş ve eski Başbakanlardan Tansu Çiller ile eşi Özer Çiller'in ifade vereceği ileri sürüldü.
Özel yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekilliğince bazı faili meçhul cinayetlere ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, bugün eski MİT mensubu Mehmet Eymür İstanbul'da gözaltına alınmasının ardından kamuoyunun yakından tanıdığı bazı isimlerin de soruşturma kasamında bu hafta sonu ya da önümüzdeki hafta ifade vereceği öğrenildi..
Rotahaber'in edindiği bilgiye göre; ifade verecek isimler arasında  Habertürk Gazetesi ve televizyonununu bünyesinde barındıran Ciner Medya Grubu sahibi Turgay Ciner, eski MİT'ci Nuri Gündeş ve eski Başbakanlardan  Tansu Çiller ile eşi Özer Çiller yer aldığı belirtiliyor.
Bu isimlerin faili meçhullerle ilgili önümüzdeki günlerde ifadeye çağrılacağı ileri sürülürken, Çiller'in özel danışmanı Memduh Bayraktaroğlu'nun da geçtiğimiz günlerde şahit olarak görüşlerine başvurulmuştu.

admin Salı, Kasım 29, 2011. Etiketler , , , , , , . Bu habere yapılacak yorumlardan haberdar olmak için RSS 2.0.beslemesini kullanabilirsiniz. Yorum yapabilirsiniz..

0 yorum for "Son dakika: Ciner, Çiller ve eski MİT'çi Gündeş ifade verecek"

Yorum Yap