Headlines
Yayın Tarihi:Cuma, Aralık 23, 2011
admin

Engelli Vatandaşlara Destek Programı


"Engellilerin sorunlarını projelerle aşacağız"dedi.

Amasya Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, 

"Engellilerin sorunlarını projelerle aşacağız"dedi. 

Kubalı, Valilik Toplantı Salonu'nda Taşova Kaymakamı Halil Şivgan ve İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt ile Özürlü Destek Programı (ÖDES) kapsamında hazırlanan projelerin tanıtımını yaptı. 

Amasya'da 14 proje hazırlandığını ancak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca "Bilinçli Eller Mutlu Yüzler" ve "Trafik Güvenliği Can Güvenliği" projelerinin kabul edildiğini kaydeden Kubalı şunları kaydetti: 

"Engellileri çok önemsiyoruz. Onlara her türlü imkanı sağlamak istiyoruz. Engellilerin yaşadıkları bir çok sorun var. Engellilerin sorunlarını projelerle aşacağız. Eğitimler koruyucu tedbirler ile hem engeliler veaileleri ile toplumu bilinçlendirmek istiyoruz. Herkes bu konuda daha duyarlı olmalı. Genç yaşlı çocukherkes proje üretmelidir. Söz konusu iki projenin toplam bütçesi 97 bin 780 liradır." 

İl Milli Eğitim Müdürü Akkurt ise ""Trafik Güvenliği Can Güvenliği" projesi kapsamında düzenlenecek eğitim faaliyetleri ile engellileri koruyucu tedbirler alınmasını amaçladıklarını kaydetti. 

Konuşmaların arasında, Amasya Valiliği, Taşova Kaymakamlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. 

- Amasya
(Anadolu Ajansı)

admin Cuma, Aralık 23, 2011. Etiketler , , . Bu habere yapılacak yorumlardan haberdar olmak için RSS 2.0.beslemesini kullanabilirsiniz. Yorum yapabilirsiniz..

0 yorum for "Engelli Vatandaşlara Destek Programı"

Yorum Yap